Gudang Informasi

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Kural Hatası - Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiÅŸ olsun' mesajı : Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı.

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Kural Hatası - Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiş olsun' mesajı : Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı.
Galatasaray-Lokomotiv Moskova Kural Hatası - Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiş olsun' mesajı : Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı.

Galatasaray 'ın uefa avrupa ligi'nde oynadığı lokomotiv moskova maçının sonlarına doğru. Vor 6 stunden · galatasaray kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübümüz, futbol takımımızın uefa avrupa ligi e grubu dördüncü haftasında 04.11.2021 tarihli lokomotiv moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile uefa nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır ifadeleri kullanıldı. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Sari kart (daki̇ka 90+1) maçın 90+1. Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek?

Vor 14 stunden · galatasaray, lokomotiv moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. Hata varsa oynansın! - Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor
Hata varsa oynansın! - Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor from img.fanatik.com.tr
Vor 6 stunden · galatasaray kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübümüz, futbol takımımızın uefa avrupa ligi e grubu dördüncü haftasında 04.11.2021 tarihli lokomotiv moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile uefa nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır ifadeleri kullanıldı. Sari kart (daki̇ka 90+1) maçın 90+1. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Vor 14 stunden · galatasaray, lokomotiv moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Kural hatası iddiası geniş yankı uyandırdı! Müsabakanın hakemi sandro scharer 'in …

Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek?

Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Sari kart (daki̇ka 90+1) maçın 90+1. Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek? Müsabakanın hakemi sandro scharer 'in … Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Galatasaray 'ın uefa avrupa ligi'nde oynadığı lokomotiv moskova maçının sonlarına doğru. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Vor 14 stunden · galatasaray, lokomotiv moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. Vor 6 stunden · galatasaray kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübümüz, futbol takımımızın uefa avrupa ligi e grubu dördüncü haftasında 04.11.2021 tarihli lokomotiv moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile uefa nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır ifadeleri kullanıldı. Kural hatası iddiası geniş yankı uyandırdı! Dakikasında orta sahada topla iyi bir şekilde dönen kerem aktürkoğlu'nu, 2 numaralı forma giyen dmitry zhivoglyadov arkadan çekerek yere indiriyor.

Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Dakikasında orta sahada topla iyi bir şekilde dönen kerem aktürkoğlu'nu, 2 numaralı forma giyen dmitry zhivoglyadov arkadan çekerek yere indiriyor. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Vor 6 stunden · galatasaray kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübümüz, futbol takımımızın uefa avrupa ligi e grubu dördüncü haftasında 04.11.2021 tarihli lokomotiv moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile uefa nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır ifadeleri kullanıldı. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu.

Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek? Rüştü Reçber kimdir?
Rüştü Reçber kimdir? from i.superhaber.tv
Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Kural hatası iddiası geniş yankı uyandırdı! Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek? Vor 14 stunden · galatasaray, lokomotiv moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. Müsabakanın hakemi sandro scharer 'in … Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Galatasaray 'ın uefa avrupa ligi'nde oynadığı lokomotiv moskova maçının sonlarına doğru.

Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek?

Kural hatası iddiası geniş yankı uyandırdı! Galatasaray 'ın uefa avrupa ligi'nde oynadığı lokomotiv moskova maçının sonlarına doğru. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Dakikasında orta sahada topla iyi bir şekilde dönen kerem aktürkoğlu'nu, 2 numaralı forma giyen dmitry zhivoglyadov arkadan çekerek yere indiriyor. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Vor 6 stunden · galatasaray kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübümüz, futbol takımımızın uefa avrupa ligi e grubu dördüncü haftasında 04.11.2021 tarihli lokomotiv moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile uefa nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır ifadeleri kullanıldı. Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek? Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Sari kart (daki̇ka 90+1) maçın 90+1. Müsabakanın hakemi sandro scharer 'in … Vor 14 stunden · galatasaray, lokomotiv moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Sari kart (daki̇ka 90+1) maçın 90+1. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek? Vor 6 stunden · galatasaray kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübümüz, futbol takımımızın uefa avrupa ligi e grubu dördüncü haftasında 04.11.2021 tarihli lokomotiv moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile uefa nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır ifadeleri kullanıldı. Galatasaray 'ın uefa avrupa ligi'nde oynadığı lokomotiv moskova maçının sonlarına doğru.

Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiÅŸ olsun' mesajı
Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiş olsun' mesajı from idora.gazetevatan.com
Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Vor 14 stunden · galatasaray, lokomotiv moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek? Müsabakanın hakemi sandro scharer 'in … Dakikasında orta sahada topla iyi bir şekilde dönen kerem aktürkoğlu'nu, 2 numaralı forma giyen dmitry zhivoglyadov arkadan çekerek yere indiriyor. Kural hatası iddiası geniş yankı uyandırdı! Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu.

Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek?

Vor 6 stunden · galatasaray kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübümüz, futbol takımımızın uefa avrupa ligi e grubu dördüncü haftasında 04.11.2021 tarihli lokomotiv moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile uefa nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır ifadeleri kullanıldı. Müsabakanın hakemi sandro scharer 'in … Vor 13 stunden · galatasaray lokomotiv moskova maçı tekrar mı edilecek? Kural hatası iddiası geniş yankı uyandırdı! Vor 14 stunden · galatasaray, lokomotiv moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. Galatasaray 'ın uefa avrupa ligi'nde oynadığı lokomotiv moskova maçının sonlarına doğru. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Dakikasında orta sahada topla iyi bir şekilde dönen kerem aktürkoğlu'nu, 2 numaralı forma giyen dmitry zhivoglyadov arkadan çekerek yere indiriyor. Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Sari kart (daki̇ka 90+1) maçın 90+1. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu.

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Kural Hatası - Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiÅŸ olsun' mesajı : Vor 19 stunden · uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı.. Müsabakanın hakemi sandro scharer 'in … Galatasaray 'ın uefa avrupa ligi'nde oynadığı lokomotiv moskova maçının sonlarına doğru. Sari kart (daki̇ka 90+1) maçın 90+1. Hakemin dmitry zhivoglyadov'a 2 kere sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor kamuoyunda geniş yer buldu. Vor 14 stunden · galatasaray, lokomotiv moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Advertisement